René Lintrup Træning, Kost, MotivationIdag foregår det meste af min træning i et kommercielt center i Valby, og nogle små lokale gyms i København og Malmö. Men jeg startede med at træne i Hvidovre motionscenter i 1993. Jeg var 16 år gammel og drømte om et svulmende bryst og nogle gigantiske overarme. Igennem mine teanage år var træningen lidt tilfældig og på igen måde struktureret.
Senere rykkede min træning til HARD WORK STUDIO i Valby, og NyForm på strøget. Hos NyForm tog jeg, i 1997, en grunduddannelse som fitnessinstruktør. Denne grunduddannelse bød bl.a. på anatomi- og bevæglære. Den viden jeg erhvervede på det tidspunkt har jeg, gennem tiden, haft meget stor glæde af.
Fra 1997 og frem trænede jeg med mere eller mindre jævne mellemrum i HARD WORK STUDIO.

I 2004 begyndte jeg første gang at læse en masse artikler af forskellige trænere på internettet. Jeg blev inspireret og begyndte at implementere deres ideer og strukturer i min egen træning og herefter tog min træning fart.

Da jeg i 2006 overværede min første fitness konkurrence var jeg tændt! Og siden den dag har mit mål været konkurrence.
Jeg havde min debut i 2007 i DM i Athletic fitness. Jeg placerede mig i bunden af feltet, og havde en del jeg skulle arbejde med.
I 2009 deltog jeg igen, denne gang i meget skarpere, og meget mere fokuseret. Desværre var der andre der var bedre end mig på dagen, og jeg endte på en samlet 9. plads. Det har dog ikke sat en stopper for konkurrence lysten, tvært imod. Jeg har dog indset at Athletic fitness ikke er den sport jeg kommer til at vinde medaljer i, eller har lysten til. Så derfor fokuserer jeg fremover på Classic Bodybuilding. I CBB må jeg maksimalt veje (højde i cm - 100 + 8)kg for mit vedkommende 97/98 kg, til min debut i 2010 kommer jeg nok ikke meget højere end 94 kg, men så er der plads til forbedring.

Tilbage